Δήμος Ελασσόνας: Δεν προχωρούν οι επισκευές στα σεισμόπληκτα – Καμία αίτηση δεν κατατέθηκε

Με τους μηχανικούς της ΔΑΕΦΚ του Υπουργείου Υποδομών συναντήθηκε χθες(2/12) ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τους οποίους συζήτησε το θέμα των αιτήσεων των σεισμόπληκτων για στεγαστική συνδρομή και τις άδειες επισκευής των οικιών.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΔΑΕΦΚ κ. Αντ. Γιαννούτσος, προϊστάμενος του Τμήματος Εποπτείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών, ενημέρωσε τον δήμαρχο για το στάδιο των ελέγχων της υπηρεσίας στα σεισμόπληκτα χωριά και για τις αιτήσεις επανελέγχου κτιρίων, οι οποίες έχουν υποβληθεί από κατοίκους της περιοχής.
Τόνισε δε ότι έχουν κατατεθεί 58 αιτήσεις επανεξέτασης από τις οποίες έχουν εξεταστεί περισσότερες από 30 και η υπηρεσία διενεργεί αυτοψίες για τις άδειες επισκευής των κτιρίων, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί μόνο 3 άδειες επισκευής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί καμία αίτηση για στεγαστική συνδρομή, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ελασσόνας έχει παραχωρήσει γραφείο για τη λειτουργία της ΔΑΕΦΚ, ώστε να παρέχεται ενημέρωση των κατοίκων και των ιδιωτών μηχανικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος