Δεύτερη θέση στα 23α “ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ” για τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Λάρισας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 23ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό – Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π.Ε. “ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ2022” που διεξήχθη στην Κοζάνη από 4-8 Ιουλίου.Δεύτερη θέση στα 23α “ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ” για τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. ΛάρισαςΗ ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Κοζάνης μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα- ισοπαλία 1-1 ο κανονικός αγώνας- έχασε στα πέναλτι από την ομάδα της Άρτας με 8-7.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ” ευχαριστεί θερμά όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους και για την προσπάθεια που κατέβαλαν, φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, τον προπονητή Θοδωρή Βουτυρίτσα και τον Οργανωτικό Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μυλωνά.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση, καθώς και το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος