Δεκάδες επιχειρήσεις της Λάρισας στην FOOD EXPO 2023

Αυλαία έριξε την περασμένη Δευτέρα η Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2023 (ΑΘΗΝΑ, Μetropolitan Expo, 18-20/3/2023), σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, ρεκόρ επισκεπτών και σπουδαία deals. Το Επιμελητήριο Λάρισας “πιστό στην προσπάθειά του να στηρίζει πάντα τις τοπικές επιχειρήσεις -μέλη του, υποστήριξε και ενίσχυσε οικονομικά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τη συμμετοχή 23 επιχειρήσεων της περιοχής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Επιμελήτηριο Λάρισας “Η έκθεση αποτέλεσε ένα meeting point για περισσότερες από 1.300 προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου. Μέσα από την δυναμική παρουσία εκθετών και επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του κόσμου απέδειξε ότι είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές, αποτελεί εφαλτήριο για επενδύσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην χώρα μας αλλά και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.

1.300 Eλληνες και ξένοι εκθέτες από 40 χώρες υποδέχτηκαν πολλούς επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από πολλές χώρες από το εξωτερικό, έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και διεύρυναν το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες.

Παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO, πραγματοποιήθηκε και η Εκθεση ΟΙΝΟΤΕLIA 2023 με 190 εκθέτες και μία μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων και αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά σε ένα κομβικό οινικό trade show. Χιλιάδες επισκέπτες επισκέφτηκαν το Hall 1, όπου είχαν αναπτυχθεί τα περίπτερα των εκθετών της OENOTELIA 2023, για να γνωρίσουν από κοντά τον πλούτο των ελληνικών αμπελώνων, τους οίνους και τα αποστάγματα της εγχώριας παραγωγής και να κλείσουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες“.

Την έκθεση επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο β΄ Αντιπρόεδρος κ. Αδάμ Δημήτρης, ο Οικ. Επόπτης κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο πρόεδρος του τμήματος μεταποίησης και Διοικητικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καγγελάρης και η Διοικητική Προϊσταμένη κα Τσολάκη Κατερίνα.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λάρισας επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα των επιχειρήσεων του Νομού, συνομίλησαν με τους εκθέτες και αντάλλαξαν σκέψεις, απόψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής αλλά και τη βελτίωση της παρουσίας στην έκθεση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος