Αύριο στα Φάρσαλα ο Πανελλήνιος Σχολικός Αγώνας ποδηλασίας αντοχής

Στην περιοχή του δήμου Φαρσάλων θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη, 4 Μαΐου, ο Πανελλήνιος Σχολικός Αγώνας ποδηλασίας αντοχής, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλάτου και τον δήμο Φαρσάλων.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με αφετηρία το Σιτόχωρο.
Η διαδρομή θα έχει ως εξής: Σιτόχωρο, Δασόλοφος, Κάτω Βασιλικά, Πολυδάμειο, Ρήγαιο, Αγία Τριάδα, Άνω Σκοτούσσα, Σκοτούσσα, Θετίδιο και τερματισμός στον Δασόλοφο.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου τόνισε: «Καλωσορίζουμε αύριο στην περιοχή μας μία σημαντική διοργάνωση για την ποδηλασία, τον Πανελλήνιο Σχολικό Αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιου είδους δράσεις να γίνονται μέσα στους κόλπους της εκπαίδευσης, δίνοντας απτά κίνητρα στους νέους για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ως δήμος Φαρσάλων ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του υπουργείου και της Ομοσπονδίας και συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος