Αστροβραδιά στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

Μετά την αναγκαστική ακύρωση της εκδήλωσης λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, το Διαχρονικό Μουσείο – Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και οι Εκδόσεις “Πνοή» σε συνεργασία με το Σχολείο Αστρονομίας (Έναστρον ΚοινΣΕπ) και τον Κοι.Σ.Πε Λάρισας “Μυρμιδόνες” διοργανώνουν σε νέα ημερομηνία αστροβραδιά για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αφήγηση του παιδικού βιβλίου της συγγραφέως Δέσποινας Γκουτζολίκα “Οι Θαλασσοπόροι του Ουρανού”.
Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των αστερισμών και της σελήνης από τον κ. Γιώργο Μπιρσιάνη, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα μονοπάτια του έναστρου ουρανού με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Αναψυκτηρίου – καφέ του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.
Ώρα έναρξης: 7.30 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα. Η παρατήρηση με το τηλεσκόπιο θα γίνεται με την προσέλευση ενός ατόμου και απαραίτητα με χρήση μάσκας. Είσοδος ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος