Ασημένιο και χάλκινο βραβείο για τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό ν. Λάρισας

Δυο σημαντικά βραβεία απονεμήθηκαν στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό ν. Λάρισας στα Healthcare Business Awards 2022, για τη συμβολή του στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, για το έργο «ΔικαίωμΑ: Διαδικτυακή νομική βάση για την κωδικοποίηση της νομοθεσίας των δικαιωμάτων των ατόμων με αυτισμό και επιμόρφωση του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε αυτά», o Σύλλογος έλαβε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ ευαισθητοποίηση/ πρόληψη» και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ».

Tα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, αλλά και τις συνέργειες, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η διπλή βράβευση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό ν. Λάρισας αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας των μελών, των εργαζομένων, των υποστηρικτών καθώς και των εθελοντών που συνδράμουν στο έργο του, στα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος