Αποκαθίστανται οι ζημιές από τον σεισμό του 2021 στον δρόμο του Βλαχογιαννίου Ελασσόνας

Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανακατασκευή των δρόμων που συνδέουν το Βλαχογιάννι με το Μεσοχώρι και το Βλαχογιάννι με το Πραιτώρι.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το έργο περιλαμβάνει αποξήλωση του υπάρχοντος καταστρώματος της οδού (ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, οδοστρωσία και επίχωμα), τη διερεύνηση του βάθους της ρηγμάτωσης, την αποκάλυψη – τον έλεγχο και την πιθανή αντικατάσταση του συνόλου των τεχνικών, την εκ νέου κατασκευή επίχωσης, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.
«Υπογράψαμε τη σύμβαση του έργου για την ανακατασκευή τμημάτων του δρόμου που συνδέει το Βλαχογιάννι με το Μεσοχώρι και υπέστησαν ζημιές μετά το σεισμό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ένα απέραντο εργοτάξιο, καθώς έχουμε σε εξέλιξη παρά πολλά έργα. Το μήνυμα προς τις εργοληπτικές εταιρίες είναι να εντατικοποιήσουν το ρυθμό εκτέλεσης των έργων ώστε να αποδοθούν το συντομότερο δυνατό στην κοινωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο οποίος απηύθυνε παράλληλα δημόσια σύσταση προς όλες τις εργοληπτικές εταιρείες να επιταχύνουν την εκτέλεση των εργασιών στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Θεσσαλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος