Απ. Καλογιάννης: Η αισιοδοξία επιστρέφει στη Λάρισα

Μήνυμα αισιοδοξίας για την επιστροφή της Λάρισας σε δυναμική πορεία ανάπτυξης, στην πορεία προς την έξοδο από την κρίση της πανδημίας, στέλνει με δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννης, με αφορμή την πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών αλλά και την ζωντάνια που παρουσιάζει πλέον η πόλη της Λάρισας, μετά και την επαναλειτουργία της εστίασης.

Ο δήμαρχος εκφράζει τη βεβαιότητα για την συνέχιση της δυναμικής πορείας της πόλης, με την επιστροφή σε πιο κανονικούς ρυθμούς, σημειώνει ωστόσο την αναγκαιότητα τήρησης των βασικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και φυσικά τον εμβολιασμό ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας.
Απ. Καλογιάννης: Η αισιοδοξία επιστρέφει στη Λάρισα«H διεξαγωγή στην Λάρισα – σημειώνει – των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, που συνοδεύτηκε από τις νίκες της Εθνικής μας και την πανηγυρική της πρόκριση στην επόμενη φάση, η άρτια διοργάνωση και η ζεστή φιλοξενία των αποστολών, σηματοδοτεί την έναρξη της πορείας προς μια νέα κανονικότητα. Τα στελέχη της Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και των άλλων Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο (Νορβηγία, Ισπανία, Αυστρία) εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση και την πόλη. Και ήταν μεγάλη χαρά για μένα, η απονομή της πλακέτας και η βράβευση από την Ομοσπονδία για την προσφορά του Δήμου μας στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας”.
Ο κ. Καλογιάννης επισημαίνει ότι, “η διεξαγωγή ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, έστω και χωρίς γεμάτες κερκίδες, λόγω των περιοριστικών μέτρων και η ζωντάνια που επέστρεψε στην πόλη, με την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης, προκαλεί αισιοδοξία για το αύριο της Λάρισας”, και καταλήγοντας τονίζει: “Είμαι βέβαιος ότι η δυναμική και η ζωντάνια της Λάρισας, η συνεργασία και οι συνέργειες των τοπικών αρχών και φορέων, οι άνθρωποί της και το περιβάλλον, θα αποτελέσουν τον οδηγό για την θετική πορεία της πόλης, μετά την πανδημία. Η περιπέτεια που ζούμε, μπορεί να φρέναρε αλλά δεν θα εμποδίσει το μεγάλο άλμα που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται ωστόσο ακόμα να επιδείξουμε προσοχή, τηρώντας τα βασικά μέτρα και φυσικά σπεύδοντας να εμβολιαστούμε. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε τα πισωγυρίσματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος