Α/ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: H δύναμη των Ελληνικών όπλων εγγύηση για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας

“Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς επειδή η δύναμη των Ελληνικών όπλων εγγυάται την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία και την ελευθερία τους, όπως πάντα”, δήλωσε από την Λάρισα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κ. Φλώρος, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής της 1ης Στρατιάς.

Α/ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: H δύναμη των Ελληνικών όπλων εγγύηση για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδαςΟ αρχηγός του ΓΕΕΘΑ χαρακτήρισε παράλληλα ως “σημαντική μέρα για την 1η Στρατιά και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις” την τελετή αλλαγής της Διοίκησης στον μείζονα σχηματισμό του Στρατού Ξηράς.
Α/ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: H δύναμη των Ελληνικών όπλων εγγύηση για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδαςΤόσο ο απερχόμενος διοικητής, αντιστράτηγος Αγ. Χουδελούδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αρχηγού στο ΓΕΣ, όσο και ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Ι. Τσιόπλος αναφέρθηκαν στην ημερήσια διαταγή στο περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας που επικρατεί και διαβεβαίωσαν ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να πράξουν το καθήκον τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο υψηλό επίπεδο των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο, όπως επισημάνθηκε, αποδεικνύεται και στο πλαίσιο συνεργασιών με δυνάμεις άλλων χωρών, οι οποίες επί του πρακτέου αναδεικνύουν την χώρα μας σε πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Α/ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: H δύναμη των Ελληνικών όπλων εγγύηση για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας
Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης στην 1η Στρατιά, χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος