13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Με την προβολή όλων των διακεκριμένων μικρού μήκους ταινιών της φετινής online διοργάνωσης, συνολικά 16 στον αριθμό, ολοκληρώνεται σήμερα το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας.Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα με τις βραβευμένες ταινίες animation. Θα προβληθούν τα τρία φιλμ που τιμήθηκαν με Εύφημο Μνεία και το In my particular case από την Ουρουγουάη, που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Animation.
Στις 5.00 θα παρουσιαστούν οι βραβευμένες ταινίες του διεθνούς διαγωνιστικού: οι τρεις των Εύφημων Μνειών και οι τρεις των Βραβείων Καλύτερης Ταινίας, με το έξοχο, «πειραγμένο» μιούζικαλ Rap Night από τη Γαλλία να ολοκληρώνει το 90λεπτο ως κάτοχος του 1ου Βραβείου.

Στις 6.30 μ.μ. θα ακολουθήσει η προβολή των έξι αντίστοιχων βραβευμένων ταινιών του Ελληνικού διαγωνιστικού, με κορύφωση το τιμημένο με το 1ο Βραβείο, συγκινητικό δράμα του Στέλιου Μωραϊτίδη, Dakar.
Αμέσως μετά, στις 8.15, και πριν το φεστιβάλ ανανεώσει το ραντεβού του με το κοινό για την 14η διοργάνωση του ερχόμενου Μαρτίου, θα παραδοθούν τα βραβεία στους παρευρισκόμενους Έλληνες δημιουργούς από τους Άκυ Μητσούλη, μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής, και Ολυμπία Καλαμπαλίκη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος