ertnews.gr

Λάρισα: Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας 5 περιπτώσεις φοροδιαφυγής ύψους 1,9 εκ. ευρώ

22/07 20:31
Λάρισα: Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας 5 περιπτώσεις φοροδιαφυγής ύψους 1,9 εκ. ευρώ

Φοροδιαφυγή ύψους 1,9 εκ. ευρώ περίπου εντόπισε το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας σε 5 περιπτώσεις, για το περασμένο τρίμηνο μετά από ελέγχους στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων.

Οι περιπτώσεις που εντόπισε το ΣΔΟΕ στη Θεσσαλία, αφορούν αναλυτικότερα:
– Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ο οποίος υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με συνολικό ύψος αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης 1.363.994,41 €. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ειδών υγιεινής, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 250.096,96 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Γιατρό, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 107.680,68 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Οδοντίατρο, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 56.808,68 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων έλαβε 10 πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 103.919,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version