Λάρισα: Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας 5 περιπτώσεις φοροδιαφυγής ύψους 1,9 εκ. ευρώ

Φοροδιαφυγή ύψους 1,9 εκ. ευρώ περίπου εντόπισε το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας σε 5 περιπτώσεις, για το περασμένο τρίμηνο μετά από ελέγχους στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων.

Οι περιπτώσεις που εντόπισε το ΣΔΟΕ στη Θεσσαλία, αφορούν αναλυτικότερα:
– Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ο οποίος υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με συνολικό ύψος αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης 1.363.994,41 €. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ειδών υγιεινής, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 250.096,96 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Γιατρό, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 107.680,68 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Οδοντίατρο, που προσαύξησε την περιουσία του κατά 56.808,68 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.
-Επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων έλαβε 10 πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 103.919,00 €.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος