ertnews.gr

Λάρισα: Εκδήλωση για τα ναρκωτικά στο σχολείο

22/07 20:31
Λάρισα: Εκδήλωση για τα ναρκωτικά στο σχολείο

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το ΚΕ.Θ.Ε.Α.- ΕΞΟΔΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ πραγματοποιούν σήμερα στις 19:00μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας εκδήλωση με θέμα : «Ναρκωτικά στο Σχολείο; Μετασχηματίζοντας την ανησυχία σε Πρόληψη.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Σχολείο και Χρήστες Ναρκωτικών» του Π.Κουτρουβίδη.

Ομιλίες στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν οι Π. Κουτρουβίδης, Καθηγητής – Σύμβουλος σε προγράμματα σπουδών Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Συγγραφέας. Ε. Αναστασοπούλου, Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Δ. Δεληγιάννης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής. Ε. Κουφάκη, Ψυχολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας. Σ. Μπουντής, Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνος Θεραπευτικού Προγράμματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Συντονιστής: Γ. Τράντας, Δημοσιογράφος, Διευθυντής 2ου Σ.Δ.Ε.
Την επόμενη μέρα 12-12-2015 θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο με θέμα : «Από τη σχολική αποτυχία στη σχολική επανένταξη», διάρκειας 3 ωρών (10:00-13:00μ.μ.) στην αίθουσα του εναλλακτικού σχολείου του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Λάρισας. Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων , της δημόσιας ή της ιδιωτικής εκπαίδευσης, (χωρίς να χρειάζεται να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για το πρόβλημα της χρήσης).
Ακόμη, απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται σε άλλες εκπαιδευτικές δομές (Μεταλυκειακή ή Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση , Εκπαίδευση Ενηλίκων κλπ).
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version