Λάρισα: Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης

Όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια οι Ενεργοί Πολίτες στέκονται αρωγοί και αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Έτσι αποφάσισαν και φέτος να βρίσκονται σε ένα από τα σπιτάκια που παραχωρεί δωρεάν ο Δήμος Λαρισαίων, κάθε χρόνο στο «Παραδοσιακό Χωριό» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα παρακάτω:

“Από τη Δευτέρα 14 ως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 10 με 2 το πρωί και 5 με 9 το βράδυ, οι εθελοντές μας θα προσφέρουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, και θα τα ανταλλάσουν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών.
Επίσης είναι ευπρόσδεκτα και δικά σας στολίδια που εσείς κατασκευάσατε, για να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες! Βιώστε το Πνεύμα των ημερών και κάντε πράξη την αγάπη, και συμμετέχοντας όλοι μαζί, ας σταθούμε αλληλέγγυοι για ακόμα μια φορά, δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση”.
Κάθε μέρα Ενεργοί Πολίτες, και στις γιορτές ακόμη περισσότερο!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος