Λάρισα: Aνακοινώσεις για το αρχαίο θέατρο θα γίνουν από τους αρμόδιους φορείς απαντά η δημοτική αρχή στην αντιπολίτευση

Στους αρμόδιους φορείς παραπέμπει η δημοτική αρχή της Λάρισας για τις όποιες ανακοινώσεις αφορούν το αρχαίο θέατρο της πόλης, απαντώντας στην ανακοίνωση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ρ. Καραλαριώτου.

Στην απάντηση αναφέρεται συγκεκριμένα: «H αντιπολιτευτική ρητορεία είναι καλή, αλλά όσοι την ασκούν θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουν ή να μην ξεχνούν τη θεσμική λειτουργία. Στην προκειμένη περίπτωση η κ. Καραλαριώτου οφείλει να γνωρίζει και εάν δεν το γνωρίζει να της το πούμε, ότι οι φορείς που έχουν την ευθύνη του Αρχαίου Θεάτρου και των έργων που εξελίσσονται σ΄ αυτό είναι η Επιστημονική Επιτροπή, η τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Υπουργείο Πολιτισμού.
Εμείς με σεβασμό στη δουλειά τους και με τη συνεργασία τους συμμετέχουμε, από την πρώτη μέρα της θητείας μας, στην κοινή προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου που σχετίζεται άμεσα και με την τοπική ανάπτυξη. Με σοβαρότητα λοιπόν και χωρίς φωνασκίες εργαζόμαστε δίνοντας τη δική μας βοήθεια στην κοινή προσπάθεια. Οφείλουμε να θυμίσουμε, σε όσους ξεχνούν, ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το Αρχαίο Θέατρο όπου μιλήσαμε όλοι διεξοδικά ήταν πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.
Όμως στοιχειώδη σοβαρότητα επιβάλλει τις όποιες ανακοινώσεις για το Αρχαίο Θέατρο να τις κάνουν οι αρμόδιοι φορείς την κατάλληλη στιγμή. Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις επαφές του δημάρχου με τα υπουργεία, πάντα υπάρχει. Έτσι θα γίνει και τώρα.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος