Συνάντηση Α. Πάτση με Μ. Χρυσοχοΐδη για τον Αστυνομικό Διοικητή Δεσκάτης

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του βουλευτή Ν.Δ της Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου  να τεθεί και να συζητηθεί το αίτημα του Δήμου Δεσκάτης και των κατοίκων της περιοχής, σχετικά με την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού Αστυνομικού τμήματος.

Οι πολίτες  της περιοχής, με περισσότερες από 2500   υπογραφές μέχρι τώρα – οι οποίες αποτυπώνουν και την πλειοψηφία των κατοίκων του  Δήμου – επισημαίνουν σωρεία αυθαίρετων ενεργειών και κακής συμπεριφοράς του τοπικού Αστυνομικού Διευθυντή Δεσκάτης, ενώ σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Πάτσης κάνει λόγο για «δυσαρμονία του Αστυνομικού Διοικητή με την τοπική κοινωνία» και υπογραμμίζει ότι «το θέμα τέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σε συνάντηση που έγινε παρουσία και του Δημάρχου Δεσκάτης, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας».

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και οριστικές αποφάσεις για το θέμα, προκειμένου όπως ανέφερε ο κ. Πάτσης, «να υπάρξει ηρεμία και ομαλότητα στην περιοχή του Δήμου Δεσκάτης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος