Κοζάνη: Περιοδείες ΚΚΕ

Περιοδείες πραγματοποιούν στελέχη του ΚΚΕ, εν όψει της εκδήλωσης  με θέμα: «Ακρίβεια, ανεργία, απολιγνιτοποίηση- Οι θέσεις του ΚΚΕ», το οποίο διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ,  την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο πάρκο του Αγίου Δημήτριου Κοζάνης.  Σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου  θα γίνουν επισκέψεις στις 11:00 στο Δημαρχείο Κοζάνης και στις 21:00 στο My Market.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στελέχη του ΚΚΕ θα επισκεφτούν στις  10:30 τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στη ΖΕΠ, στις 18:00 τη Σκήτη και στις 19:30 την Ξηρολίμνη.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις  στις 10:00 στην ΠΕ Κοζάνης και την ίδια ώρα στις υπηρεσίες του ΙΚΑ Κοζάνης, ενώ στις 15:00 το κλιμάκιο του ΚΚΕ θα βρίσκεται στην πύλη του Εργοστασίου ζύμης  “alfa”-Κουκουτάρης.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στελέχη του ΚΚΕ θα επισκεφτούν στις  10:00 το  Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας,  στις 12:00 τη Λαϊκή αγορά Κοζάνης και στις 20:00 την Αιανή.

Την Κυριακή 26 Σεπτέμβρη από τις 11:00 το πρωί θα γίνουν επισκέψεις στα χωριά των Καμβουνίων και παράλληλα στις 11:30 στην Οινόη.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει επισκέψεις στις 6 το πρωί στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, στις 11:00 στη Λαϊκή αγορά στα Σέρβια και στις 21:00 στο Σουπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα γίνουν επισκέψεις στις 07:30 στο αμαξοστάσιο και τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Κοζάνης, στις 9:00 στις υπηρεσίες των Τεχνικών υπηρεσιών και Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης και στις 15:30 στην 5 Μονάδα της ΔΕΗ, στην Πτολεμαΐδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος