Κοζάνη – Επιμελητήριο προς επιχειρίσεις: Συμμετοχή σε μεγάλες  εκθέσεις

Σε  σειρά  εκθέσεων  καλεί  το Επιμελητήριο  Κοζάνης, να συμμετέχουν τις επιχειρήσεις-μέλη του,  για τους μήνες από τον  Απρίλιο έως και τον  Ιούλιο του  2022, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του,  για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εκθέσεις  αυτές είναι:

– Η έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, η οποία  θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις  17 Μαΐου 2022 , στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

-Η 8η Medwood, έκθεση ξύλου, design και τεχνολογίας, η οποία  θα πραγματοποιηθεί  από 1  έως  4 Απριλίου,  στο Metropolitan Expo στην Αθήνα και

– Η  Διεθνής έκθεση βιολογικών προϊόντων και καλλυντικών,  Biofach , από τις  26 έως  τις 29 Ιουλίου ,  στο εκθεσιακό κέντρο Nürnberg Messe,  στη Νυρεμβέργη.

Κοζάνη – Επιμελητήριο προς επιχειρίσεις: Συμμετοχή σε μεγάλες  εκθέσειςΓια την  έγκαιρη προετοιμασία οργάνωσης και συμμετοχής στις εκθέσεις αυτές , οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται  να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο  τηλέφωνο  24610 41693  και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου  2022.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος