Δυτ. Μακεδονία: Επίσκεψη και συναντήσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων του χώρου της αστυνομίας, είχε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, κατά τη  διάρκεια της χθεσινής  επίσκεψης του στην Δυτ. Μακεδονία και την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν έγινε συζήτηση, μεταξύ άλλων, για την καλύτερη δυνατή  εφαρμογή των δράσεων που έχει εκπονήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την πενταετία 2021-2025, ενώ αναφέρθηκε το πλάνο για την  ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, την στελέχωση και ενδυνάμωση των υπηρεσιών και την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, ιδιαίτερα σε ακριτικές περιοχές,  όπως η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ,  συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, συναντήθηκε με τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Θωμά  Νέστορα, και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, καθώς και με τους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Ενημερώθηκε επίσης  αναλυτικά για θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών και αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις, με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων του χώρου της Αστυνομίας, στην Δυτ. Μακεδονία, όπου και τέθηκαν τα αιτήματα των Αστυνομικών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του,  ο  κ. Καραμαλάκης πραγματοποίησε  και επαφές με τοπικούς φορείς, όπου  συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κοζάνης, Παρθένα Τουμπουλίδου, όπως επίσης  και με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος