Κοζάνη: Μίμης Δημητριάδης: Πετύχαμε μία καλύτερη συμφωνία και δεν γίναμε κάτι άλλο

«Δεν είμαστε μνημονιακοί και παρότι η συμφωνία που υπογράψαμε με τους δανειστές ήταν ένας συμβιβασμός και δεν ήταν το δικό μας πολιτικό σχέδιο, είναι μακράν καλύτερη από τις προηγούμενες και τα δύο μνημόνια που υλοποιήθηκαν», τόνισε μεταξύ άλλων , σε συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,  Μίμης Δημητριάδης.

Η  Κυβέρνηση έχασε την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία και έπεσε εξαιτίας της διαφοροποίησης των μέχρι πρότινος Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησαν την Λαϊκή Ενότητα, ανέφερε ο κ. Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας ότι «τα πολιτικά προτάγματα ενόψει των ερχόμενων εκλογών παραμένουν τα ίδια, αφού το γεγονός ότι δεν πετύχαμε όσα θέλαμε, δεν σημαίνει ότι γίναμε κάτι άλλο».

Ο Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε επίσης την γραπτή δήλωση διάψευσης σχετικού δημοσιεύματος , το οποίο τον έφερνε να δηλώνει ότι πρότεινε τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, ως υποφήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές. «Δεν σκοπεύω να αναμειχθώ σε σενάρια ονοματολογίας» σημείωσε ο κ. Δημητριάδης, παρουσία του  Γραμματέα  Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Γκούμα και του  Συντονιστή της Ν.Ε Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ  Τάσου Πολιτίδη, ο οποίος έκανε γνωστή την ευρεία κομματική πανελλήνια σύσκεψη  που θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για τις εκλογές και την κατάρτιση της λίστας των ψηφοδελτίων, μετά από τις σχετικές προτάσεις των οργανώσεων.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη:Αντώνης Μαυρίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος