Κοζάνη: Μαζική συμμετοχή στην απεργία σε Κοζάνη, Καστοριά και Γρεβενά

Στο 70%, έφτασε σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη  της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ η συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό σε επίπεδο Π.Ε Κοζάνης. Στο σύνολο τους οι επαγγελματικοί κλάδοι συμμετείχαν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με την πόλη της Κοζάνης να έχει νεκρώσει από τις πρωινές με κλειστά καταστήματα και υπηρεσίες  ενώ στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή αγροτικών μηχανημάτων, φορτηγών δημοσίας χρήσεως, επιβατηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου επέδωσαν σχετικά ψηφίσματα.
Και στην Καστοριά, όμως αγρότες με τρακτέρ, βενζινοπώλες με βυτιοφόρα, οδηγοί ταξί με τα αυτοκίνητα τους και συνολικά 40 επαγγελματικοί φορείς ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως και κοινωνικοί φορείς και πολίτες έδωσαν δυναμικό «παρών»  στη απεργιακή κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε  μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας.
Κοζάνη: Μαζική συμμετοχή στην απεργία σε Κοζάνη, Καστοριά και Γρεβενά
Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.
Ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στα Γρεβενά, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Γρεβενών.  Στο ψήφισμα τους οι φορείς σημειώνουν πως κύριος στόχος αποτελεί η απόσυρση του προσχεδίου του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου που κατεδαφίζει δικαιώματα χρόνων  με την συζήτηση να πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση».
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος