Κομοτηνή:Σύσκεψη με Λαμπριανίδη για τον νέο αναπτυξιακό νόμο στη Θράκη

Τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Θράκης για τον στρατηγικό σχεδιασμό του νέου αναπτυξιακού νόμου ενημέρωσε από την Αλεξανδρούπολη, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Λόης Λαμπριανίδης.

Ο κ. Λαμπριανίδης προήδρευσε σε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Έβρου.
«Πρέπει να κάνουμε στροφή και να φύγουμε από τα άμεσα κίνητρα τα οποία δίνουμε στις επιχειρήσεις και να δώσουμε κυρίως άλλες μορφές κινήτρων, είτε μιλάμε για φορολογικές απαλλαγές, είτε επιδοτήσεις επιτοκίου και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία .Η κατεύθυνση είναι να ενισχύσουμε κυρίως εξαγωγικές επιχειρήσεις ,καινοτόμες επιχειρήσεις οι οποίες βοηθάνε στην αποκατάσταση των εισαγωγών,» σχολίασε σε δηλώσεις του στο περιθώριο της σύσκεψης ο κ. Λαμπριανίδης.
Παράλληλα υπογράμμισε πως στο νέο Αναπτυξιακό νόμο, που αναμένεται στο τέλος του Φθινοπώρου, δεν θα δίνονται τα κίνητρα όπως στο παρελθόν. Ενώ, το θέμα της αύξησης της απασχόλησης είναι ένα κεντρικότατο ζήτημα στις επιλογές τις οποίες θα κάνει η κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις προκειμένου να τις ενισχύσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος