ertnews.gr

Κομοτηνή:Συνάντηση ΚΟΙΝΣΕΠ Θες/νικη Τρίτη 25 Αυγούστου

22/07 20:31
Κομοτηνή:Συνάντηση ΚΟΙΝΣΕΠ  Θες/νικη Τρίτη 25 Αυγούστου

Συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, συγκαλεί το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 25 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Καραβαγγέλη 1 στις Συκιές, στο φιλόξενο χώρο Εργάνη.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα συζητηθεί ο τρόπος συμμετοχής των ΚΟΙΝΣΕΠ της Βορείου Ελλάδος, ειδικά για όσες έχουν κλείσει ένα έτος λειτουργίας τον Σεπτέμβριο του 2015, προκειμένου να συμμετάσχουν στον περιφερειακό μηχανισμό στήριξης των ΚΟΙΝΣΕΠ, που θα οργανώνει τις ΚΟΙΝΣΕΠ.
Η συντονίστρια του Δικτύου ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας Στέλλα Γκουδίνογλου, μίλησε στην ΕΡΑ Κομοτηνής και κάλεσε όλες τις ΚΟΙΝΣΕΠ να παρεβρεθούν στην συνάντηση, μην επιτρέποντας έτσι να παρεισφρύσουν στον Μηχανισμό Στήριξης των ΚΟΙΝΣΕΠ, φορείς που δεν έχουν σχέση με την Κοινωνική Οικονομία, καθώς θα θελήσουν να εκμεταλλευθούν καταστάσεις.
Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα τεθούν και θέματα αλληλοϋποστήριξης των ΚΟΙΝΣΕΠ.
Επίσης θα τεθεί το θέμα λειτουργίας ενός καταστήματος στην Θες/νικη με προϊόντα ΚΟΙΝΣΕΠ και συνεταιριστικά προϊόντα, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να λειτουργεί και με υποκαταστήματα στην περιφέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version