Κομοτηνή:Σ. Σακκελίων: «Θα είμαστε η Αριστερή συνείδηση της Κυβέρνησης»

«Θα είμαστε η Αριστερή συνείδηση της Κυβέρνησης, όπως ζήτησε από το κόμμα το ίδιος ο πρωθυπουργός»
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Σταμάτης Σακκελίων, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συντονιστικού του κόμματος στην Ξάνθη και την περιοδεία από αύριο του νέου Γενικού Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα στην Θράκη.

«Τομείς όπως η Υγεία, ο Πρωτογενής Τομέας, η Ανάπτυξη, θα είναι οι χώροι όπου θα ασκούμε πίεση για να προχωρήσουν τα πράγματα και να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις η κυβέρνηση. Άνοιξε το εργοστάσιο της Ζάχαρης στην Νέα Ορεστιάδα, κάτι κινείται στην Σέλμαν και στα Κλωστήρια στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, δόθηκε σε διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς. Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα και σε βάθος τετραετίας η κατάσταση θα είναι πολύ πιο διαφορετική», σημείωσε ο κ. Σακκελίων.
Σε ότι αφορά το θέμα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής και τις ελλείψεις του νοσηλευτικού προσωπικού μετά και τη μετακίνηση 9 νοσηλευτριών, τόνισε πως γίνονται προσπάθειες για να καλυφθούν τα κενά από εργαζόμενους που θέλουν να συνεχίσουν την εργασία τους στην Κομοτηνή.
Για δε το θέμα της επιβολής κλιμακωτού ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, σχολίασε πως σχεδόν επιβάλλεται ο ΦΠΑ σε μια παροχή υπηρεσίας, όπως είναι η Ιδιωτική Εκπαίδευση. «Τελειώνουμε με τις εκείνες τις συντεχνίες που έμεναν στο απυρόβλητο και τα κανάλια που τους υποστήριζαν-για τους δικούς τους λόγους-, εις βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων και των φτωχών οικογενειών που στέλνουν τα παιδιά τους στο δημόσιο σχολείο», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Σακκελίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος