Κομοτηνή:Αγορές Σ(τ)οκ

Αγορές από τα… Στοκ κάνουν ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι στη Ροδόπη. Σύμφωνα με την Ελένη Τσουκαλά, ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης «με το κιλό», όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται αυτού του είδους τα καταστήματα, λόγω της κρίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν στραφεί σ’ αυτού του είδους τις αγορές. Ρούχα Στοκ από την Ελλάδα, αλλά και από την Αγγλία.

Δαπανώντας από 4 έως 40 ευρώ (για τα πιο βαριά ρούχα) οι πελάτες ντύνονται οι ίδιοι, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Το γεγονός ότι πολλά καταστήματα έβαλαν λουκέτο εξασφαλίζει στην ίδια και στους συναδέρφους της πλούσιο εμπόρευμα. «Στο χώρο του κιλού βρίσκει κανείς εύκολα το μεταχειρισμένο ρούχο» δηλώνει και σημειώνει ότι, αν έλειπαν τα λουκέτα, καινούργιο ρούχο θα βρίσκονταν δύσκολα για τα καταστήματα αυτού τους είδους.

Καλύτεροι πελάτες της δεν είναι μόνο οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, όπως εύκολα κανείς μαντεύει, αλλά και «επιφανείς στην κοινωνία πολίτες». Η δεινή οικονομική συγκυρία φαίνεται πως «προσγείωσε» ανώμαλα τις καταναλωτικές συνήθειες πολλών…
Φώτο: Η κα Ελένη Τσουκαλά Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος