Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών συγκεντρώνει πασχαλινά δέματα

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαππών των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνουν  την πασχαλινή δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζουν τα Κέντρα.

H δράση πραγματοποιείται για δέκατη χρονιά, με την τοπική κοινωνία να ανταποκρίνεται θερμά, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος έως της 7 Απριλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται   στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00).

Τηλεφωνώντας στο Κέντρο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να να ενημερωθεί για το αν θέλει να κάνει το πακέτο της προσφοράς του σε αγόρι ή κορίτσι, την ηλικία για να είναι ανάλογο και το δωράκι, συν φυσικά την πασχαλινή λαμπάδα, το τσουρέκι και τα αυγά.

Πέρσι ήταν 120 τα πακέτα που διανεμήθηκαν σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες και με πρόνοια και για το αδελφάκι αν υπάρχει. Τα πασχαλιάτικα δώρα θα δοθούν στις Οικογένειες στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος