ertnews.gr

Τα μέτρα που προτείνει ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανάπτυξη της Θράκης

27/10 08:18
Τα μέτρα που προτείνει ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανάπτυξη της Θράκης

Να προβλεφθούν ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων στον Πρωτογενή τομέα και την Μεταποίηση στη Θράκη και θα συρρικνώνουν το χάσμα με τις μεγάλες αγορές του κέντρου ζήτησε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚινΑλ Ιλχάν Αχμέτ. Όπως ανέφερε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τους δημοσιογράφους της Θράκης στο τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας. Παράλληλα, σημείωσε ότι το ΚινΑλ θα καταθέσει μία συνολική πρόταση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. “Μια πρόταση που θα είναι το προϊόν της συνεργασίας και των επαφών μας με το σύνολο των παραγωγικών φορέων της περιοχής.” όπως ανέφερε.

Τα μέτρα που προτείνει ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανάπτυξη της Θράκης“Θα ήταν για την Θράκη πιο αποτελεσματική η σύσταση μια Διυπουργικής Επιτροπής.” τόνισε ο Βουλευτής και εξήγησε “Το λέω αυτό γιατί τα ζητήματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και όλα στο τέλος καταλήγουν στο Υπουργείο Οικονομικών.
Συνεπώς, το ζητούμενο δεν είναι να πηγαίνουμε όλοι μαζί οι βουλευτές στα υπουργεία αλλά όλοι οι υπουργοί από κοινού να συσκεφτούν και συνεδριάσουν με την παρουσία των βουλευτών για την Θράκη. Να τεθούν εκεί οι προτεραιότητες και να κατοχυρωθούν οι δεσμεύσεις για την Θράκη.”

Τέλος, ο Ροδοπίτης πολιτικός αποκάλυψε ότι ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον της προέδρου της Διακομματικής κ. Μπακογιάννη και των υπολοίπων μελών της, να επισκεφτούν με την ολοκλήρωση του κύκλου του υπουργείων, τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. Όπως συνέβη και με την διακομματική του 1990-92. Για να τεθούν, όπως είπε, τα ζητήματα στο υψηλότερο επίπεδο και να λάβουν τις δεσμεύσεις από το πολιτικό σύστημα της Χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version