Σόνια Θεοδωρίδου: Αποκάλυψη ΚΑΡΔΙΑΣ στο Μέγαρο Κομοτηνής!

Σόνια Θεοδωρίδου: Αποκάλυψη ΚΑΡΔΙΑΣ  στο Μέγαρο Κομοτηνής!Η ιστορία θα γράψει πως το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, η διεθνούς φήμης υψίφωνος, Σόνια Θεοδωρίδου, επιτέλους ήλθε και τραγούδησε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, μετά από πολλές προσπάθειες στο παρελθόν, οι οποίες δεν είχαν ευωδοθεί!!!

Σόνια Θεοδωρίδου: Αποκάλυψη ΚΑΡΔΙΑΣ  στο Μέγαρο Κομοτηνής!
Η καλλιτέχνης, ακριβής στην ώρα της 20:00 μ.μ. υποκλίθηκε στο κοινό που την καταχειροκρότησε και έβαλε όλο τον καλό της εαυτό…ίσως και για να καλύψει όλο το χαμένο χρόνο που δεν την απολαμβάναμε, ενώ υπήρχε το Μέγαρο…
«Φωνές Χριστουγέννων», ήταν ο τίτλος της Συναυλίας και με τραγούδια αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα …η Σόνια Θεοδωρίδου, έπλεξε χρυσές κλωστές-δρόμοι στις καρδιές του κοινού, για να πατήσουν τα όμορφα συναισθήματα των Γιορτών της Αγάπης!!!
Ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο οδοιπορικό από το «Άγια Νύχτα», John Lennon, το «Ω Έλατο», και το «Hallelujah»
Η Μουσική Δ/νση ήταν το Θεόδωρου Ορφανίδη, συνοδεία της Ορχήστρας Mobile.

Μαζί της επίσης ήταν η Μεικτή Χορωδία E-CHO, η Χορωδία Γυναικών Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής και η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, σε μουσική διδασκαλία Βερόνικας Σεμερτζίδου.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως το τελευταίο τραγούδι ήταν από την Αφρική και η μεγάλη Σόνια Θεοδωρίδου, βγάζοντας τα παπούτσια της κατέβηκε από την κεντρική σκηνή και πλησίασε τον κόσμο, παρασύροντας του σε ρυθμούς χορού, βάλς και άλλα…προσπαθώντας να ενώσει όλες τις χρυσές κλωστές της ψυχής των ανθρώπων που η ίδια …καλλιτεχνικά και όμορφα ύφανε…
Ανέβηκε και στον εξώστη και χαιρέτησε και εκεί όλο τον κόσμο!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…
Η ομορφιά ενός μεγάλου καλλιτέχνη και το μεγαλείο του είναι η απλότητά του!!!
Το Μέγαρο ένα καλοβαλμένο κτίριο με παγιωμένους κανόνες συμπεριφοράς, «ξεπάγωσε» δια μέσου της Σόνιας Θεοδωρίδου και κάλεσε το κοινό να χαρεί που βρίσκεται μέσα σε αυτό…

Σόνια Θεοδωρίδου: Αποκάλυψη ΚΑΡΔΙΑΣ  στο Μέγαρο Κομοτηνής!

ΥΓ1: Ένα όμορφο και γλυκό στιγμιότυπο την ώρα που τραγουδούσε, ύψωσε το χέρι της προς τον Δ/ντη της Ορχήστας και αυτός το φίλησε…η κ. Θεοδωρίδου έσπευσε να πει πως είναι ο άντρας της!!!
Θερμά Συγχαρητήρια!!!
ΥΓ2: Επόμενη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής είναι η ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής Θράκης την ερχόμενη Παρασκευή. Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό.
Σε ότι αφορά την παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης», θα υπάρξει ενημέρωση από την Περιφέρεια για το πώς και πότε θα δοθούν τα εισιτήρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος