ertnews.gr

Ροδόπη: “Λίφτινγκ” στους δρόμους του οικισμού τους ζητούν οι κάτοικοι της Γλυφάδας

30/11 11:49
Ροδόπη: “Λίφτινγκ” στους δρόμους του οικισμού τους ζητούν οι κάτοικοι της Γλυφάδας

Την ασφαλτόστρωση των κεντρικών δρόμων του χωριού τους και την αποκατάσταση των σημείων εκείνων της τσιμεντόστρωσης που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές, ζητούν οι κάτοικοι της Γλυφάδας.

Λιγότεροι από εκατό μόνιμοι κάτοικοι, μια «ανάσα» από τον δίαυλο των λιμνοθαλασσών της περιοχής βλέπουν καθημερινά τα σημεία εκείνα που χρήζουν φροντίδας και ζητούν με αγάπη για τον τόπο τους, το καλύτερο για το χωριό τους.

Ροδόπη: “Λίφτινγκ” στους δρόμους του οικισμού τους ζητούν οι κάτοικοι της ΓλυφάδαςΌπως δήλωσε σήμερα 30-11-2022 στο www.ertnews.gr ο πρόεδρος της ΤΚ, ο κος Δημήτρης Μπουρδούνης το αίτημα έχει ήδη υποβληθεί στη δημοτική αρχή και έχουν λάβει την υπόσχεση ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης την άνοιξη. Ομοίως και εργασίες τσιμεντόστρωσης σε σημεία που έχουν υποστεί καταστροφές με την αξιοποίηση ειδικού προγράμματος που έχει εγκρίνει ο δήμος.

Αναγκαίοι, εν όψει της έλευσης του χειμώνα, είναι και οι καθαρισμοί των τάφρων της περιοχής για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Οι περισσότεροι από τους κατοίκους είναι μεγάλης ηλικίας άτομα, χωρίς, όμως, να λείπουν και οι νεότεροι που καλλιεργούν τα χωράφια τους.

«Οι πιο πολλοί μένουν στην Κομοτηνή» ανέφερε ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι ίδια είναι τα προβλήματα και στους γειτονικούς οικισμούς, όπως αυτός της Μέσης. Ήδη προηγήθηκε συνάντηση και τέθηκαν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν επί τάπητος.

Σε αντίθεση με άλλους οικισμούς η μικρή Γλυφάδα στηρίζει τη λειτουργία δύο καφενείων, κι αυτό, όπως είπε ο πρόεδρος, είναι σημαντικό για τους μόνιμους κατοίκους. «Είναι η μοναδική επιλογή εξόδου που διαθέτουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version