Ροδόπη: Κυριακάτικη εξόρμηση στο Φανάρι

Κυριακάτικη εξόρμηση στο Φανάρι. Μια πολύ καλή επιλογή όπως για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε με επισκέπτες από όλη τη Θράκη. Νέοι , αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι απόλαυσαν τον χειμωνιάτικο ήλιο στις παραλίες του Φαναρίου συνδυάζοντας αυτή την εξόρμηση με café και κουβέντα ή με τις γευστικές απολαύσεις στις ταβέρνες που λειτουργούν ακόμη και το χειμώνα. Μια ημέρα την εβδομάδα, όταν ο καιρός το επιτρέπει, το Φανάρι «ζωντανεύει» για κάποιες ώρες.

Ροδόπη: Κυριακάτικη εξόρμηση στο Φανάρι« Ένας προορισμός που δεν ξεχνιέται» το Φανάρι Ροδόπης, όπως δήλωσαν οι τυχεροί. Σήμερα ειδικά με τον καιρό σύμμαχο, η εικόνα στα πάρκινγκ του Φαναρίου με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εντός του χωριού θύμιζε καλοκαίρι.

Ροδόπη: Κυριακάτικη εξόρμηση στο Φανάρι«Είναι πολύ καλή επιλογή όταν βοηθάει και ο καιρός» δήλωσε ο Κωνσταντίνος, επισκέπτης από την Κομοτηνή. Στην παρέα του φίλοι από τη γειτονική Αλεξανδρούπολη. Στα υπέρ του Φαναρίου αυτή την εποχή και: «οι Λογικές τιμές, ο ευγενικός κόσμος, οι ωραίες καφετέριες, η ωραία θέα» όπως ανέφεραν οι επισκέπτες.

Με αγάπη για την περιοχή και τους ανθρώπους της δεν παραλείπουν να καταθέσουν και τις προτάσεις τους: «Βελτίωση των παραλιών, περισσότερη φροντίδα και προσοχή. Φροντίδα στην καθαριότητα». Προσθέτοντας και την ανάγκη ύπαρξης περισσοτέρων επιλογών: «Να έχει ο κόσμος τη δυνατότητα της επιλογής» όπως είπαν, αναφέροντας ως παραδείγματα περισσότερες καφετέριες και ταβέρνες.

Μία “ανάσα” η Κυριακή για το Φανάρι, που,ωστόσο, δεν είναι ικανή να καλύψει την απουσία κίνησης τις υπόλοιπες μέρες στην καρδιά του χειμώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος