Ροδόπη: Η πτώση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης “ζέστανε” τους καταναλωτές

Η πτώση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης «ζέστανε» την αγορά της Ροδόπης. Ωστόσο, η προμήθεια όπως δήλωσε σήμερα Τετάρτη 14-12-2022 ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων μιλώντας www.ertnews.gr γίνεται σε μικρές ποσότητες.

Σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται 1,07 ευρώ το λίτρο με τον πρόεδρο του Σωματείου να χαρακτηρίζει θετική την επιδότηση των 25 λεπτών στην αντλία και θετικότατη τη σκέψη, η παρέμβαση αυτή να συνεχιστεί. «Ήταν δικό μας αίτημα» σημείωσε και παράλληλα αναφερόμενος στις προμήθειες- παραγγελίες των πελατών του υποστήριξε ότι δείχνουν ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό, γίνονται μικρές παραγγελίες με την επιλογή του πετρελαίου να αποτελεί την πιο φθηνή πηγή ενέργειας για θέρμανση».

Όσον αφορά στην τακτική που ακολουθείται εντός της πόλης; Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου “η ασυνεννοησία μεταξύ των ενοίκων οδήγησε όλα τα προηγούμενα χρόνια σε επιλογές άλλες και όχι σε αυτή της κεντρικής θέρμανσης” και τόνισε «Βλέπουμε κατασκευές για θέρμανση με πέλετ, ξύλα, και κλιματιστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας δε για τον χώρο του σημείωσε πως πρόκειται για κλάδο που βάλλεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και υποστήριξε ότι όλες οι αλλαγές που επιχειρούνται για ελέγχους (φορολογικούς και όχι μόνο) στο δικό τους χώρο πρώτα δοκιμάζονται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος