Ροδόπη: Φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ μιλούν για τις σπουδές τους στην Κομοτηνή

Οι κακές υποδομές στα Τμήματα που στεγάζονται σε προκάτ, οι σημειώσεις που αργούν να ανέβουν στο e-class και οι δυσλειτουργίες στις γραμματείες των τμημάτων τους, λόγω και της έλλειψης προσωπικού δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.).

Ροδόπη: Φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ μιλούν για τις σπουδές τους στην ΚομοτηνήΩστόσο, εξακολουθούν να βρίσκουν τις σχολές τους ενδιαφέρουσες, όμως, πάντα κάτι έχουν να προσθέσουν πίσω από ένα «αλλά»… Μιλώντας σήμερα στο ertnews.gr, φοιτητές και φοιτήτριες από τα Τμήματα: Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΦΑΑ και Οικονομικών Επιστημών στέκονται στις παραδόσεις, που όπως λένε έχουν ενδιαφέρον αλλά δεν συνοδεύονται από τα Νέα Μέσα Τεχνολογίας, ζητούν μεγαλύτερη στήριξη, «σε τεχνολογικό εξοπλισμό» και αξιολογούν θετικά το «φιλικό» σχεδόν «οικογενειακό» κλίμα.

Ροδόπη: Φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ μιλούν για τις σπουδές τους στην Κομοτηνή

Κάποιοι από αυτούς δηλώνουν “τακτικοί” στις παραδόσεις και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο και χωρίς να κρύβουν μια μικρή νοσταλγία για τις περιοχές τους προσθέτουν ότι: «Έχουν προσαρμοστεί, και στην Κομοτηνή καλά είναι».

Ροδόπη: Φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ μιλούν για τις σπουδές τους στην ΚομοτηνήΕμφανίζονται με χαμηλές προσδοκίες από τη νέα χρονιά οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του ΔΠΘ. σημειώνουν δε ότι αυτό που επιθυμούν είναι: «Να πάει καλά η χώρα» και ιεραρχώντας τους σημαντικότερους δικούς τους στόχους τονίζουν: «Να είμαστε καλά με τις οικογένειες και τους φίλους μας», «να είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση» ζητώντας πάντα το καλύτερο, «εφόσον», όπως λένε, «είναι εφικτό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος