Ροδόπη: 823 ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης 510 ο Γιώργος Παπανδρέου

Νίκο Ανδρουλάκη ψήφισε τη δεύτερη Κυριακή η Ροδόπη, ανατρέποντας την επιλογή της 1ης Κυριακής, καθώς συγκέντρωσε 823 ψήφους (642 την 1η Κυριακή). Με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου να συγκεντρώνει 510 ψήφους (712 την 1η Κυριακή) και τη με συμμετοχή να ξεπερνά το 70% σε σχέση με πριν από μια εβδομάδα.

Ροδόπη: 823 ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης 510 ο Γιώργος ΠαπανδρέουΑναλυτικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 1340 (1868 την 1η Κυριακή) ψηφοφόροι, βρέθηκαν 5 Λευκά και δύο Άκυρα, έγκυρα συνολικά 1333 . Με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα, καθώς όπως τονίζουν στις δηλώσεις τους τα στελέχη του τοπικού ΚινΑλ- ΠΑΣΟΚ το ζητούμενο είναι η κοινή συμπόρευση.

Ροδόπη: 823 ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης 510 ο Γιώργος ΠαπανδρέουΙκανοποιημένος από τη συμμετοχή ο Γραμματέας του Κιν.Αλ, ο κος Παύλος Δαμιανίδης σημείωσε ότι το σημαντικό είναι την επόμενη μέρα να είναι και πάλι όλοι μαζί, με δουλεία από όλους ώστε το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει να έχει απαντήσεις στα ζητήματα της χώρας.

Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μανανάς από τα πιο παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη και από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση-πριν τέσσερα χρόνια υποστηρικτής του νέου προέδρου. Όπως είπε το σημαντικό είναι να έχει το ΚινΑλ αυτόνομη – ανεξάρτητη πορεία με όλα τα στελέχη ενωμένα.

Η λέξη «Μαζί» κυριάρχησε στις κουβέντες των τοπικών στελεχών, όπως και το μήνυμα της ανανέωσης που υποστήριξαν ότι έδειξε η κάλπη. Παρόντες στην εκλογική διαδικασία, όπως και την προηγούμενη Κυριακή ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, ο ταμίας του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Χατζηαθανασίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ-δικηγόρος, Ν.Χαραλαμπίδης, η Κ. Μενεσελίδου κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος