Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη

Είκοσι τρία (23) τα νέα κρούσματα στη Ροδόπη ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Εικοσιένα (21) τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη. 156 συνολικά τα κρούσματα στην αν.Μ.Θ.

66 rapid test στην Κομοτηνή
Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη66 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ και βρέθηκαν 2 θετικά κρούσματα.
Δωρεάν rapid test στην Κομοτηνή
Δωρεάν τεστ ανίχνευσης θα πραγματοποιούνται σήμερα στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ) τις ώρες 10:00 με 15:00.
Έκκληση του Δήμου Κομοτηνής
Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και ΞάνθηΟ Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να μην συνωστίζονται, να κρατούν φυσική απόσταση και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους συνδημότες τους.
Αρνητικά τα rapid test στον Ίμερο
59 rapid test πραγματοποιήθηκαν στον Ίμερο χθες Τρίτη από Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ στο χώρο της κοινότητας και ήταν όλα αρνητικά.
Αύξηση του ιικού φορτίου στην Ξάνθη
Στην κορυφή των αυξητικών τάσεων του ιικού φορτίου κορονοϊού στα αστικά λύματα σε όλη τη χώρα βρίσκεται η Ξάνθη αυτή την εβδομάδα με αύξηση με +196% αλλά παρόλα αυτά, το φορτίο σε απόλυτους αριθμούς παραμένει χαμηλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος