ertnews.gr

Νέα γέφυρα στον Κομψάτο αποφάσισε ομόφωνα το ΠΣ

08/11 14:35
Νέα γέφυρα στον Κομψάτο αποφάσισε ομόφωνα το ΠΣ

Το πράσινο Φως για την μια νέα γέφυρα στον ποταμό Κομψάτο του Δήμου Ιάσμου, έδωσε Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ-Θ, μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης της Μελέτης, από τον Αργύρη Πλέσια, αρμόδιο μελετητή.

Η…ομοφωνία επετεύχθη με …πυροσβεστική συμβολή του επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού, Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος πρότεινε στο σώμα την υιοθέτηση της πρότασης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που ήταν η ανακατασκευή της γέφυρας!
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι να ολοκληρωθεί η μελέτ, μετά θα προκηρυχθεί και να προκηρυχθεί επίσης και η κατασκευή του έργου, διαδικασία από την οποία προκύπτει ο ανάδοχος του έργου. Ακολούθως, υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά η υλοποίηση του έργου.
Μέχρι τέλους του χρόνου –το αισιόδοξο σενάριο- θα μπορούσε να προκηρυχθεί η κατασκευή του έργου και εντός του 2020 θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.
Υπήρξαν και οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα του 1,5 εκ ευρώ, που είχαν εξασφαλισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, η Περιφέρεια τα ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φυσικά θα συμπληρώσει, όποιο ποσό χρειασθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version