Κομοτηνή:Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε Δημήτρης Χαρίτου.

Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Κομοτηνή:Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε  Δημήτρης Χαρίτου.Ο κ. Χαρίτου είχε την ευκαιρία συνομιλήσει με στελέχη και με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συζήτησε εκτενέστερα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, για τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης και ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής μας.

Κομοτηνή:Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε  Δημήτρης Χαρίτου.Στο πρόσωπο του Υποψήφιου Βουλευτή Ροδόπης, οι αστυνομικοί υπάλληλοι και οι αξιωματικοί αναγνώρισαν έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαν μια πολύ θετική συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια.

Κομοτηνή:Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε  Δημήτρης Χαρίτου.Από την πλευρά του, ο κ. Χαρίτου συνεχάρη το προσωπικό για το καθημερινό και δύσκολο έργο που επιτελεί, ενώ διαβεβαίωσε ότι, από θέση ευθύνης πλέον, εφόσον του ανατεθεί αυτός ο σημαντικό ρόλος από την κοινωνία, θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειές τους και στην κάλυψη των αναγκών των αστυνομικών υπηρεσιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος