ertnews.gr

Κομοτηνή:Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Ιάσμου ο δήμαρχος

03/01 05:39
Κομοτηνή:Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή  του Νηπιαγωγείου Ιάσμου ο δήμαρχος

Στην όμορφη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ιάσμου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οκτάι Γιαλούτς.

Κομοτηνή:Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή  του Νηπιαγωγείου Ιάσμου ο δήμαρχοςΟι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν τον Μουμίν, τραγουδώντας πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τις δασκάλες. Το νηπιαγωγείο γέμισε από αγάπη, ζεστασιά και χαρά.

Ο Οντέρ Μουμίν δήλωσε πως « είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας, νιώθω ακούγοντας τις φωνές σας την ελπίδα και την αγάπη. Η προσχολική παιδεία είναι η πιο σημαντική βαθμίδα της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μελλοντικών πολιτών της κοινωνίας μας. Σύμφωνα με το Ν.4495/2017, νομιμοποιήσαμε το κτίριο του νηπιαγωγείου, το οποίο χρόνια τώρα ήτανε παράνομο. Ξεκινήσαμε εργασίες επισκευής εντός κτιριακής εγκατάστασης. Το πρωτοχρονιάτικο δώρο μας για τους μικρούς μαθητές ήτανε η εκδρομή στην “Ονειρούπολη” Δράμας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version