ertnews.gr

«Πέταξε» ο τουρισμός στην ΑΜ-Θ το τελευταίο τρίμηνο

02/07 17:35
«Πέταξε» ο τουρισμός στην ΑΜ-Θ το τελευταίο τρίμηνο

Πέταξε το τουρισμός στην κυριολεξία το τελευταίο τρίμηνο Μαρτίου- Απριλίου-Μαΐου στην ΑΜ-Θ, με αποκορύφωμα τις πρόσφατς επισκέψεις 26.000 τουριστών, εκ των οποίων 15.000 Τούρκων, δίνοντας θετικό μήνυμα για το καλοκαίρι.
«Πέταξε» ο τουρισμός στην ΑΜ-Θ το τελευταίο τρίμηνοΑυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Αντωνιάδης.
Επι πλέον πρόσθεσε πως το αεροδρόμιο της Καβάλας να καταγράφει αύξηση στο 29% και τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα για τους καλοκαιρινούς μήνες που αγγίζει το 92%.
Ο κ. Αντωνιάδης στάθηκε στους τρεις άξονες που πρέπει να στραφεί η Περιφέρεια, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, -με εναλλακτικό τουρισμό και γαστρονομία-στις νεες αγορές, Αυστρία, Σκανδιναβικές χώρες, Ρωσία, χώρες των Βαλκανίων και τέλος στις επενδύσεις στον τουρισμό, καθώς υπάρχει έλλειψη κλινών.
«Ωστόσο για τις επενδύσεις στον τουρισμό, θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει τον πολεοδομικό χωροταξικό σχεδιασμό για τον Τουρισμό, ως προς τη δόμηση και τις χρήσεις γης», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αντωνιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version