Κομοτηνή- Τ. Γκλαβάνης: Αναγκαία η ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας

Την ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας ζητούν οι απόμαχοι της εργασίας, ώστε και άμεσα να εξυπηρετούνται και επιπλέον έξοδα να μην είναι αναγκασμένοι να επωμίζονται αναζητώντας τις υπηρεσίες ιδιωτών ιατρών.

Όπως δήλωσε σήμερα Δευτέρα 30-1-2022 στο www.ertnews.gr ο κος Τάσος Γκλαβάνης, πρόεδρος του Σωματείου ΙΚΑ Ροδόπης, τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη του ΔΣ καταγράφουν περιστατικά μεγάλων καθυστερήσεων στην εξυπηρέτησή τους. «Είναι αναγκαία η ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής με όλο το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό» ανέφερε.

Μιλώντας για τις καταβολές των συντάξεων τόνισε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης τους λόγω των υψηλών τιμών, των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης. «Θα πρέπει να δοθούν πραγματικές αυξήσεις» δήλωσε και στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης της δικής τους καθημερινότητάς. Όπως είπε στις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κύριο αίτημα την ενίσχυση τους.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν συνταξιούχοι οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται κάνοντας μια άλλη δουλειά για να καλύψουν ανάγκες; Υποστήριξε ότι είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι εργάζονται, ομοίως λίγες και οι ευκαιρίες για εργασία, όσοι είναι σε θέση να εργαστούν. Όσον αφορά στις δυνατότητες διαφυγής και διασκέδασης; ομοίως ελάχιστες. Με μια τέτοια προ των πυλών στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια εκδήλωση του Σωματείου, μια ευκαιρία διασκέδασης για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος