Κομοτηνή: Συλλήψεις στη Ροδόπη

Σύλληψη 3 ημεδαπών – μελών συμμορίας για κλοπή και αποδοχή, αλλά και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση σημειώθηκε στην Κομοτηνή. Οι τρεις συλληφθέντες αφαίρεσαν από ανεγειρόμενης πολυκατοικία σκαπτικά μηχανήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή (23-9-2021) ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής τρεις (3) ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, οι δύο από τους δράστες αφαίρεσαν από ανεγειρόμενη πολυκατοικία ένα σκαπτικό μηχάνημα, ένα οικοδομικό μηχάνημα, τρεις προβολείς και ένα ηλεκτρικό εργαλείο, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν στον τρίτο δράστη και σε έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται με σκοπό την πώλησή τους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι τρεις προβολείς και το ηλεκτρικό εργαλείο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη την 22-9-2021 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, διότι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε 190 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος