Κομοτηνή: Στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στα 47 της

Με οικογένεια, παιδιά κι εργασία στα 50 της έτη πια στο αμφιθέατρο του ΔΠΘ

Στα σαράντα επτά (47) της χρόνια βρέθηκε στο αμφιθέατρο του ΔΠΘ καθώς ήθελε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό στη ζωή της και το έκανε. Έχοντας ήδη σπουδές Νοσηλευτικής μιλά για έναν κύκλο που έκλεισε και για έναν καινούργιο που άνοιξε.

Στο Εσπερινό Λύκειο έγινε η αρχή, μετά από ένα μακρύ διάστημα μεγάλης απουσίας από τα μαθητικά θρανία, και η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Με οικογένεια, παιδιά κι εργασία στα 47 της έτη πια στο αμφιθέατρο του ΔΠΘ απολαμβάνει τη διδασκαλία των καθηγητών του Τμήματος της (Ιστορίας και Εθνολογίας) και βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

«Η Ειρήνη Μεϊμέτη πήρε την απόφαση αυτή και δεν το μετάνιωσε» δηλώνει και προσθέτει ότι «Είμαι πολύ ευχαριστημένη ευελπιστώ στο μέλλον ότι όλα θα πάνε καλά». Όπως υποστηρίζει τα όνειρα του ανθρώπου δεν σταματούν πουθενά έτσι συνδυάζει δουλειά, νοικοκυριό και διάβασμα.

Τέλος, προτρέπει όλους και όλες: Να μην αφήνουν τα όνειρα τους στην άκρη. «Πάντα υπάρχουν διέξοδοι», λέει και μιλώντας για το Τμήμα της σημειώνει ότι, υπάρχουν κι άλλοι στην ηλικία της που κάνουν την προσπάθειά τους. «Τα νιάτα είναι περισσότερα», τονίζει προσθέτοντας ότι δεν λείπουν τα πηγαδάκια και οι κουβέντες μαζί τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος