ertnews.gr

Κομοτηνή: Περιπετειώδης σύλληψη

21/03 17:36
Κομοτηνή: Περιπετειώδης σύλληψη

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 20/21-3-2020 στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απείθεια, επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Κομοτηνή: Περιπετειώδης σύλληψηΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του. Ακολούθως ο δράστης κινήθηκε στην Εγνατία Οδό, όπου προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Όπως διαπιστώθηκε ο 36χρονος οδηγούσε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 16-2-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο δράστης εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version