ertnews.gr

Κομοτηνή: Παρεμβάσεις για την καλύτερη κυκλοφορία εντός πόλης

22/09 08:00
Κομοτηνή: Παρεμβάσεις για την καλύτερη κυκλοφορία εντός πόλης

Τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για την εύρυθμη κυκλοφορία των δημοτών έχει επισημάνει η αντιδημαρχία Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού του Δήμου Κομοτηνής.

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρασταύρου σε ερώτηση του επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής, του κ. Αντώνη Γραβάνη,στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Κομοτηνής, για την εκπόνηση ή όχι νέας κυκλοφοριακής μελέτης;σημείωσε ότι ο δήμος δεν έχει παραγγείλει μια νέα συνολική, αλλά θα δει πιο επισταμένα σημεία όπως: οι κόμβοι, τα Φανάρια και άλλα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. « Σε αυτά θα παρέμβουμε . Και σε σημεία όπου γίνονται ήδη επεμβάσεις» είπε ο κος Καρασταύρου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, τον κ. Γιάννη Γκαράνη κατευθύνσεις θα δώσουν και τα σχέδια βιώσιμης αστικής κινητικότητας. « Να μην υπάρχουν αυθαιρεσίες των ιδιωτών, όπως η τοποθέτηση μικρών κολόνων» ζήτησε ο κος Ανέστης Στρατιάδης, δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή».

Όπως εξήγησε ο ο κος Καρασταύρου τα γνωστά «σαμαράκια» που τοποθετούνταν στους δρόμους « απαγορεύονται, δεν επιτρέπονται» τονίζοντας πως «θα πρέπει να υπάρχει σήμανση προειδοποίησης για τη μείωση της ταχύτητας» υποσχόμενος ότι θα αναλάβει η υπηρεσία να ελέγξει, να ξηλώσει και να απομακρύνει ο,τι παράνομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version