Κομοτηνή: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής η τριήμερη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης. “Η διανομή ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου και οι ωφελούμενοι προσήλθαν με τάξη κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Κομοτηνή: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο ΠολυλειτουργικόΣυνολικά 1.615 άτομα, εκ των οποίων οι 100 στο σπίτι τους, παρέλαβαν:
Νωπό προϊόν (μοσχάρι), ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, ζυμαρικά, κριθαράκι, μπισκότα, πελτέ, ρεβίθια, ρύζι, φακές, φέτα, υγρό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, αφρόλουτρο, υγρό σαπούνι χεριών.

Κομοτηνή: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: “Στην προετοιμασία και διανομή των προϊόντων στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, γυμνάστριες και γυμναστές των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Κομοτηνής ενώ στον συντονισμό της διανομής συνέβαλε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης. Επίσης, άντρες του Α.Τ. Κομοτηνής συνέβαλαν στην τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων κατά τη διάρκεια της αναμονής”.

Όπως σημειώνεται: Τα προϊόντα που περισσεύουν λόγω της μη προσέλευσης δικαιούχων, δίδονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος