ertnews.gr

Κομοτηνή: Η χαμένη χαλαρότητα του καλοκαιριού

23/06 14:00
Κομοτηνή: Η χαμένη χαλαρότητα του καλοκαιριού

Η Ελευθερία και η Ρούλα, νέες δικηγορίνες στην Κομοτηνή αναζητούν την χαμένη χαλαρότητα του καλοκαιριού. «Για χαλαρότητα ούτε λόγος» λένε και οι δύο και σημειώνουν «Δεν είναι λόγω της πίεσης στη δουλειά, αλλά της γενικότερης κατάστασης» δηλώνει η Ελευθερία μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» και προσθέτει ότι τα καλοκαιρινά της σχέδια δεν περιλαμβάνουν διακοπές. «Μπορεί ναι, αλλά βλέποντας και κάνοντας».

Κομοτηνή: Η χαμένη χαλαρότητα του καλοκαιριούΌπως λέει η Ρούλα αυτό που άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι η πανδημία και η ανασφάλεια που τη συνοδεύει κυρίως για τη μετακίνηση και για το πού θα επιλέξει κανείς να πάει. Δηλαδή, αν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθείς σε κάποιο φιλικό ή οικογενειακό σπίτι «Ναι, είναι πιο εύκολο να το πάρεις απόφαση και να πας διακοπές. Κυρίως ανησυχείς για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι.»

Κάπως έτσι και οι δύο δεν κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι. Θα αξιοποιήσουν τις σχεδόν παραθαλάσσιες κατοικίες τους και θα απολαύσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τις υποχρεώσεις της δουλειάς.
Παρατηρούν τον πολύ κόσμο να μην κάνει διακοπές λόγω των οικονομικών τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, και προτρέπουν τους συμπολίτες τους να κάνουν υπομονή και να επιδεικνύουν προσοχή μεγάλη. «Πολύς κόσμος σε σχέση με πρόπερσι δεν θα πάει» λέει η Ρούλα και η Ελευθερία προσθέτει «Κάποιες μικρές αποδράσεις σίγουρα θα κάνουν ακόμη κι αν δεν είναι καλά τα οικονομικά τους».

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου
Ακούστε εδώ:

https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2021/06/Kalokairi-Nees-Diakopes-Elefteria-Royla-Dikigoroi.mp3?_=1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version