ertnews.gr

Κομοτηνή: Διανομή προϊόντων

12/05 17:08
Κομοτηνή: Διανομή προϊόντων

Από αύριο Τετάρτη 13/05/2020 έως και την Παρασκευή 29/05/2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Αλεύρι, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Ηλιέλαιο, Μαρμελάδα, Ρύζι, Συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, Φακές, Οδοντόκρεμα, Οδοντόβουρτσα, Υγρό πιάτων, Υγρό πλυντηρίου, Γάλα σκόνη καθώς και Γάλα εβαπορέ για παιδιά.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.
Για τα άτομα του ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν.
Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Δήμου Αρριανών και Δήμου Ιάσμου θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου των Δήμων τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:
α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version