ertnews.gr

Κομοτηνή – Δ.Π.Θ.: Βραβεία Αριστείας στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

18/05 10:31
Κομοτηνή – Δ.Π.Θ.: Βραβεία Αριστείας στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

Η Κοσμητεία της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ, έπειτα από πρωτοβουλία της Κοσμητόρισσας της Σχολής, καθηγήτριας Πηνελόπης Καμπάκη-Βουγιουκλή, καθιέρωσε για πρώτη φορά πλαίσιο βραβείων Αριστείας στη Σχολή και τη συγκρότηση Επιτροπής Αριστείας.

Κομοτηνή – Δ.Π.Θ.: Βραβεία Αριστείας στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών ΣπουδώνΗ Κοσμητεία, στη συνεδρίασή της της 13-5-2021 αποφάσισε, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αριστείας, την απονομή των κάτωθι Βραβείων:

Το Βραβείο Διακεκριμένων Επιδόσεων και Έρευνας της ΣΚΑΣ, απονέμεται στην Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου.
Το Βραβείο Διδακτικής Ικανότητας & Προσφοράς Εκπαιδευτικού Έργου, απονέμεται στον Αν. Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Άγγελο Παληκίδη.
Το Βραβείο Αναγνώρισης, Επιρροής, Κοινωνικού Έργου & Προσφοράς, απονέμεται στην Καθηγήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Ζωή Γαβριηλίδου.
Το Βραβείο Ακαδημαϊκής Επίδοσης Φοιτητή, απονέμεται στον φοιτητή του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Γεώργιο Καζάκο.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή, 23 Μαΐου, στις 19.00. Ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version