Καταγγελίες για μεθοδεύσεις στις εκλογές των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Μεθοδεύσεις στις εκλογές των Εργαζομένων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, για την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, καταγγέλλει η Υγειονομικός και πρώην Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μαρία Κουρτούμα.

Η κ. Κουρτούμα μέσω της επιστολής της και της τοποθέτησής της στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, ανέφερε συγκεκριμένα πως δεν ενημερώθηκε για την ακριβή ημερομηνία της διεξαγωγής των εκλογών, με αποτέλεσμα η ίδια που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, αλλά και οι άλλοι Υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναρρωτική, ή δεν έχουν εμβολιασθεί, να μην μπορούν ούτε υποψηφιότητα να θέσουν. Από τις τρεις παρατάξεις που υπήρχαν στο παρελθόν, μόνο οι δύο κατέθεσαν συνδυασμό, με 30 περίπου Υγειονομικούς να μην έχουν το δικαίωμα της έκφρασης.
«Έχουμε εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων υπαλλήλων του φορέα μας για τη συμμετοχή εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή η φωνή μας στο ύψιστο όργανο του φορέα μας. Πού ανακοινώθηκαν αυτές οι εκλογές; Στη Διαύγεια είναι η απάντηση. Ενημερώθηκαν οι παρατάξεις και γνωστοί συνδυασμοί με τους υπευθύνους τους. Αυτοί που έπρεπε να ενημερώσουν είχαν το ηθικό παράστημα να το κάνουν; Τα γεγονότα αποδεικνύουν πως όχι. Κανείς μα κανείς από αυτούς που ίσως ήθελαν να συμμετάσχουν δεν το έμαθαν, παρά μόνο σήμερα με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Σημειωτέον οι εκλογές είναι την ερχόμενη Πέμπτη.
Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει για ακόμα μία φορά. Συνάδελφοι να ξέρετε αυτές οι επαίσχυντες μεθοδεύσεις οδήγησαν πολλά πράγματα το μη περαιτέρω εκεί μέσα. Έχουν στραγγαλίσει επιδέξια όλες τις φωνές διαμαρτυρίας. Είναι του δόγματος ή μετά εμού ή κατά εμού. Ελπίζω αυτές οι εκλογές όσο σύννομες κι αν είναι να είναι οι τελευταίες χωρίς πραγματικό αντίλογο. Ελπίζω να υπάρξει την επόμενη φορά ηθική και τσίπα που λέει και ο λαός μας», αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας της η κ. Κουρτούμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος