H αιμοδοσία κάνει στάση στον Ίασμο την προσεχή Κυριακή

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιάσμου «Η Ελπίδα» πραγματοποιεί την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της χρονιάς την Κυριακή 10 Απρίλη, από τις 9 το πρωΐ έως τη 1 το μεσημέρι, στο κέντρο υγείας Ιάσμου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Χαράλαμπο Σαχουλίδη, ο οποίος μίλησε στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ και ευχήθηκε να πάει καλά, καθώς έχουν ως σύλλογος να κάνουν αιμοδοσία από τον Οκτώβριο του 2021. «Αν έχουμε την ανταπόκριση που περιμένουμε, θα κάνουμε άλλη μια αιμοδοσία τον επόμενο μήνα, και άλλες δύο το φθινόπωρο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε πάνω από τις 50 φιάλες αίμα, κατανοούμε τον φόβο που υπάρχει στον κόσμο για την μετάδοση της νόσου, αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτό, καθώς λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας», υπογράμμισε ο κ. Σαχουλίδης.
Κάλεσε τον κόσμο μετά από ένα ελαφρύ πρόγευμα να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου για τη διενέργεια της αιμοδοσίας, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτόν τον πολύτιμο ιστό του σώματος για να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς πρόβλημα, αλλά και για να καλυφθούν οι περιπτώσεις με έκτακτα χειρουργεία από τροχαία ατυχήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος