ertnews.gr

Φρουτοπία: Αυτοσχεδιασμός, καινοτομία, συνεργασίες,πανδαισία γεύσεων!

24/09 09:20
Φρουτοπία: Αυτοσχεδιασμός, καινοτομία,  συνεργασίες,πανδαισία γεύσεων!

Μπορεί στη Φρουτοπία του Τριβιζά τα φρούτα να έκαναν επανάσταση… στον μανάβη… στην Φρουτοπία του Απόστολου και της Ελένης Βαλασίδου, κάνουν επανάσταση στην καινοτομία και στους συνδυασμούς γεύσεων!
Η ιστορία ξεκίνησε το 2011 όταν μανάβης ο ίδιος σκέφθηκε να κάνει μαρμελάδα τα φρούτα που έμεναν απούλητα και να τα χαρίζει στις γιορτές στους πελάτες…
Η υποδοχή των προϊόντων ήταν τόσο θερμή, που οι πελάτες αναζητούσαν τα προϊόντα αυτά μετ’ επιτάσεως, στο σημείο που πια το κατάστημα πώλησης φρούτων και λαχανικών έγινε εργαστήριο παρασκευής γλυκών, μαρμελάδων και τουρσιών, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τη ζήτηση του κόσμου!!!
Φρουτοπία: Αυτοσχεδιασμός, καινοτομία,  συνεργασίες,πανδαισία γεύσεων!

Πλέον το εργαστήριο Φρουτοπία, παράγει σάλτσες, (σ.σ.φυσικός ντοματοπολτός,ζυμαρικών με μανιτάρια και ναπολιταίν) γλυκά κουταλιού,(σ.σ σύκο, κεράσι βύσσινο,πορτοκάλι, περγαμόντο) μαρμελάδες κλασσικές(σ.σ. φρούτα του δάσους, βατόμουρο, κράνα, φράουλα) αλλά και ασυνήθιστες, όπως, τριαντάφυλλο, φράουλα-σοκολάτα, πορτοκάλι σοκολάτα, με στέβια, αλλά και ειδικές μαρμελάδες για αλλαντικά και ψητά τυριά, όπως πράσινη τομάτα με ουϊσκι και πιπέρια!
Στα τουρσιά, πέρα από τα γνωστά, η φαντασία και ο αυτοσχεδιασμός βάζουν τη δική τους σφραγίδα, όπως, Μπάμιες, τριαντάφυλλο, σταφύλι, ανανά, γλιστρίδα, σκόρδο και πεπόνι, όλα τουρσιά για να στολίζουν εκλεπτυσμένες γεύσεις! Κι όλα παρασκευασμένα με συνταγές από το σεντούκι της γιαγιάς!

Η νέα καινοτομία πλέον ακούει στο όνομα σιρόπια από πουρέδες φρούτων για κοκτέϊλ και ποτά, όπως πεπόνι, πράσινο μήλο,φράουλα, μάνγκο, ανανά, καρύδα, μύρτιλλο, κόκκινο βατόμουρο!


Η πρώτη ύλη είναι από παραγωγούς της περιοχής, με τους οποίους έχει ξεκινήσει συνεργασίες ο ιδιοκτήτης της Φρουτοπίας, αναθέτοντάς τους την καλλιέργεια. Από τις συνεργασίες αυτές ξεχωρίζει αυτή με το Συνεταιρισμό των Τριαντάφυλλων της Ροδόπης, εξ ού και το γλυκό, η μαρμελάδα και το τουρσί τριαντάφυλλου.

Σε αυτό το κομμάτι ο κ. Παπαδόπουλος, απευθύνει έκκληση προς τους Αγρότες της περιοχής, που πια δεν θέλουν να καλλιεργούν δυναμικές καλλιέργειες, αλλά επιθυμούν να στραφούν στα κηπευτικά και στα κατά παραγγελίας προϊόντα!

Στα νέα σχέδια της Φρουτοπίας είναι να πετάξει και να φέρει τα προϊόντα της στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας! Φυσικά οι νέοι αυτοσχεδιασμοί γεύσεων που ακόμα δεν αποκαλύπτονται!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Φρουτοπία έχει ανοίξει τις Κυριακές τις πόρτες της και δέχεται τον κόσμο να γνωρίσει και να δοκιμάσει δωρεάν τα προϊόντα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version